Gratis Egmond Pas!

De EgmondPas is dé voordeelkaart voor toeristen en biedt veel voordeel bij winkels, horeca, musea en evenementen in de omgeving van Egmond die hieraan meedoen. Zo kun je kortingen krijgen bij winkeliers en horeca in Egmond, maar ook bij evenementen buiten Egmond zoals bijvoorbeeld het Museum Broeker Veiling.

Voor wie is de EgmondPas?

De Egmondpas kost normaal € 5,= maar boek je een verblijf in vakantiehuis Bungalow “VilaDuna” of Bungalow “VilaGarda” dan ontvang je bij aankomst de Egmondpas geheel gratis. Bij deze pas zit een flyer waarop je kunt lezen hoe de app van de Egmondpas werkt.

Hoe weet ik welke acties er zijn?

De acties die worden aangeboden kan je vinden op de app. Voor elke actie gelden andere voorwaarden. Sommige acties zijn bijvoorbeeld het hele jaar door geldig en aan andere acties kunnen data en tijden gebonden zijn.

Hoe herken ik deelnemers aan de Egmond Pas?

Alle deelnemende winkels en organisaties zijn herkenbaar aan de EgmondPas-stikker en worden vermeld op de app. Er zijn tientallen deelnemende winkeliers, restaurants en instellingen.

Zo ontvang je bij vertoon van de pas onder andere : 10% korting bij Midget Golf “Natuurlijk”, een klein presentje bij het Museum van Egmond, 10% korting bij Juicy Kiteschool, maar liefst 33% bij een bezoek aan de Broeker veiling, 10% korting bij een bezoek aan het Zeeaquarium in Bergen aan Zee, een leuk cadeautje bij een bezoek aan het Stedelijk Museum in Alkmaar, 5 Euro korting bij Lucky Strike bowling, 20% korting op een bezoek aan het bunkermuseum Jansje Schong,een gratis drankje bij Escape room Egmond en 5 Euro korting als je gaat tennissen bij Tennisbaan Wimmenum.

Nog veel meer voordeel vind je als je de app download!