Algemene Voorwaarden

Auteursrechten Verantwoordelijk voor de inhoud van deze Website is:

Hans Morssink,

Prins Bernhardstraat 14 ,

NL-1931 CE Egmond aan Zee

Telefoon: 0031-72 5071323 Mobiel: 0031-654 985042

E-Mail: hansmorssink@outlook.com 

Algemene Voorwaarden

Aankomst / Vertrek

Bij aankomst is het appartement vanaf 14.00 U beschikbaar. Bij vertrek is het appartement tot 10.00 U beschikbaar

Aantal personen / kinderen

Wij verhuren onze appartementen aan het opgegeven en overeengekomen aantal personen, inclusief de kinderen.

Betaling / reservering

Uw boeking is geldig na ontvangstbevestiging van onze huurovereenkomst met daarin vermeld de overeengekomen condities. Een aanbetaling van 50% moet worden betaald binnen 10 dagen nadat U heeft gereserveerd. Het restant moet worden betaald 14 dagen voor Uw aankomst. Voor “last-minute” boekingen (binnen 2 weken voor aankomst) dient de totale reissom bij aankomst in contanten te worden voldaan.

Huisdieren

Huisdieren zijn alleen toegestaan na overleg.

Annulering

U kunt ten allen tijde de huurovereenkomst annuleren. In dit geval zullen wij ons best doen Uw geboekte appartement opnieuw verhuurd te krijgen. In geval van annulering behouden wij ons het recht voor 100% van de overeengekomen prijs in rekening te brengen. De aanbetaling zal in alle gevallen verbeurd verklaard worden als gemaakte kosten. Wij raden U dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Scheidbaarheid

Indien enige bepaling van deze overeenkomst geheel of gedeeltelijk ongeldig of onvolledig is, wordt de geldigheid van de overige bepalingen niet aangetast. Juridische informatie Hans Morssink update en controleert de inhoud van de website permanent. Ondanks alle zorg die daaraan besteed wordt kan de informatie zijn gewijzigd. Een aansprakelijkheid of garantie voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de verstrekte informatie kan niet worden geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor alle andere websites die via hyperlinks wordt verwezen. Voor de inhoud van de webpagina’s die toegankelijk zijn door deze links zijn wij niet verantwoordelijk. Mocht U via een hyperlink worden verwezen naar een illegale site dan verzoeken wij U ons hierover te informeren. Wij zullen de link dan onmiddellijk verwijderen. De pagina-inhoud en lay-out van de website zijn auteursrechtelijk beschermd. Reproductie van deze pagina’s of de inhoud ervan vereist uitdrukkelijk de voorafgaande schriftelijke toestemmin van Hans Morssink, op voorwaarde dat het kopiëren niet is toegestaan door de wet.

Auteursrechtelijke bescherming en het gebruik

De auteur verleent U het concrete gebruiksrecht om uitsluitend voor privé gebruik een kopie te maken. Het is echter niet toegestaan om de materialen te veranderen en/of door te geven of te publiceren. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, ligt het auteursrecht voor teksten en foto’s bij Hans Morssink. Behalve voor foto’s van Pixelio. Foto / Auteur Geen aansprakelijkheid De inhoud van deze website is zorgvuldig gecontroleerd en gemaakt met onze beste kennis. De gepresenteerde informatie maakt geen aanspraak op volledigheid, tijdigheid, kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade veroorzaakt door het vertrouwen op de juistheid van de inhoud van deze website. Eigendomsrechten Als U denkt recht te hebben op enig beeld of tekstmateriaal van deze site verzoeken wij U ons hierover per e-mail te berichten, zodat wij hierop onmiddellijk actie kunnen ondernemen.